Vendéglátás

Gödöllői Panziónkba recepciós kollégát keresünk

Munkavégzés helye: Gödöllő
Fizetés: Nettó 150000 - 200000 / hónap
2020. 07. 23. 10:09
Jelentkezem

Az Árnyas Panzió Gödöllőn teljes munkaidőben recepciós munkatársat keres éjszakai és nappali munkavégzéssel, váltott műszakban, havi munkaidő keret szerinti beosztásban.

Az ideális jelölt munkájára igényes, jó problémamegoldó, minimum középszintű végzettséggel rendelkező környékbeli lakos, akinek nem okoz gondot az éjszakai munkavégzés és a számítógépes programok használata.

Feladat: írásbeli és szóbeli kommunikáció, árajánlatok, visszaigazolások kiküldése, hivatalos levelezés bonyolítása, értékesítésben való részvétel, szobanyilvántartás kezelése, kulcsok kiadása, reggeliztetés, részvétel az üzemeltetés során felmerülő munkákban

Angol nyelvtudás előny, de nem feltétel!

A munkavégzés napi 12 órás munkarendben (hétvégén is, 20:00 08:00-ig vagy 08:00-20:00-ig /időbeosztás módosítás lehetséges/

Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Ha úgy érzed szívesen dolgoznál nálunk, kérlek e-mailben jelentkezz fényképes önéletrajzzal a megadott elérhetőségeken vagy személyesen az Árnyas Panzió recepcióján.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.